Sahabat Blogger

Wednesday

Running Man Ep 278 Eng Sub Full

Lanjutan Dateline Pencarian Sponsor 2016 Special Giveaway

Cute Mugs from printcious

Hola!!~ wah.. busy bebenor sejak dua menjak ni, sampai semuanya terabai. Blog?? mujur tak bersawang. Actually hari ni kena jugak spend kan masa nak share dengan korang perasaan teruja bila dapat cute mugs dari Printcious.

Actually before ni aku ada cerita tentang bestnye laman web PRintcious, yang mana kat situ lah kita dapat memilih hadiah-hadiah yang super duper cute untuk diberikan pada yang tersayang. Dan yang paling best, korang leh design sendiri mugs korang. Bukan setakat mug.... cussion, mousepad, tshirt, dan memacam lah.

Saturday

#Pakyusdalamkenangan



Sedih malam ni bila tengok juara parodi malam tadi (4 Disember, 2015) 

Terasa tersentuh dan sebak sehingga mengalirkan air mata. Moga arwah Yusri Edo tenang disana dan ditempatkan dikalangan orang2 beriman. Aamiinn..



Senarai Bank Yang Terlibat bagi pembayaran BRIM 2016

Berikut adalah senarai bank yang terlibat bagi pembayaran BRIM 2016


Pendaftaran BR1M 2016 Online

Makluman kepada semua rakyat Malaysia. Pendaftaran BRIM 2016 Online telah boleh dibuat mulai 5 Disember, 2015.

Seperti biasa bagi yang cukup syarat korang boleh lah klik Permohonan Baru dan isikan maklumat yang diperlukan dengan tepat.


Monday

Pencarian Sponsor 2016 Special Giveaway by MiszNadea

PENCARIAN SPONSOR KINI BERMULA!!


Hai korang!! Nad bercadang nak buat Giveaway pada bulan Januari,2016 ini.  Tapi sebelum tu kena la cari sponsor dulu..ea tak. Jadi, kepada sesiapa diluar sana yang sudi sponsor hadiah untuk giveaway ini, bolehlah email nad di miszznadea87@gmail.com

Mini Giveaway by Myra & Ina

Hai assalamualaikum, 


klik banner

Sunday

Pening design header

oh mai~!!!~ so stress!~ rasa nak hempuk2 kepala ni.. awat lah sejak makin tua ni idea makin takda.. kalau dulu asal duk ngedit blog pergh!~ berpusu2 idea ni.. Now nak edit blog sepatah haram pun takda idea datang melintas. 

Last2 tutup semua adobe dan semua apps yang terlibat. P gugel search freebies header.png haaa amik ko!~ sekali lagi pening kepala.. Sebab apa?? sebab dop tahu nak pilih yang mana satu... adoooiiyaii... boleh migrain mcm ni.. 

Last2 grab je lah yang ni....

WWW.MISZNADEA.COM


cute jugak!!~ rasa macam nak buang je sweet potato tu nak tulis mende lain.. agak2 salah tak? Actually aku tak tahu sapa yang design katun cute ni. Tapi aku tengok ia dari blog kawan kita ni ha. Tak sure from Malaysia atau Indonesia. Nampak gaya penulisan macam dari Indonesia. Apa-apapun cik sisil / karin, permisi ea.. mohon pinjam header ini. Sementara gue mencari ide yang lain untuk create my own header. Jangan marah ea.. 

Ok lah lapo ni nak nengok Gegar Vaganza lak malam ni.. sementara tu nak solat dulu...

bye semua.. see you next posting.....

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Klik Banner for more details
 
Header Background Designed by Freepik