Follow my blog with Bloglovin

======love time======
ari ni nadea nak luah sikit pasal cinta..cheewah... tutup jap topik pasal kawan...hehehe... umph..
malam nie..sedeynyer lah rasa jiwa nie... dah lah ayah sakit...tahu tambah plak ati ni sakit..
ntahlah..kenapa...kenapa nadea jatuh cinta ngan dier...uwaaa..... kenapa?? dia juga kata cintakan nadea..tp..tp??hurmmm.....susah nak percayakan lah..sebab...sebab hanya saya jer yang tahu kenpa ati ni ralat sgt...sedey pun ada mengenangkan nasib diri ni... cube nak belajar mencintai.. setia tetapi selalu takkan terjadi...
manusia tak pernah bersyukur dengan apa yang dia ada kan... umph..
ntah lah apa lah nak di bebelkan...rasa nak meluahkan apa yang tersirat tapi tak mampu.. kuhanya bisa memendam menanti satu keajaiban :(
========================================end===========

kenapa kita jer yang perlu memahami mereka...tetapi mereka?? adess.... umph...
READ MORE -


0
Komen

hurt......



hurmmmm.... nadea selalu harapkan kegembiraan dalam persahabatan.... sehingga nadea lupa... susah nak dapat sahabat yang baik..yang ada tika kita memerlukan... ari nie... nadea dilukai oleh seorang yang nadea dah amat menyayangi die..pasa nadea dia lah teman baik yang memahami nadea... yang banyak menasihati nadea.. namun ari ni... nadea terasa.....ntahlah... adakah ini disebabkan dia yang hanya berkawan kerana bosan atau nadea yang amat mudah tersentuh....

kenapa ea?? dengan ayat dia tadi nadea rasa sedeh sangat... membuatkan nadea rasa di khianati dan dipersendakan... susah ker nak berkawan?? apa yang dimalukan??? kenapa?? mengapa?? banyak yang nak di tanya namun biarlah nadea pendamlan sahaja...

nadea cube nak menjaga pelbagai pihak... tapi mereka tak pernah nak memahi diri nadea.. susah sangat ker??? ntah lah.. takpalah.. dia ada hak nak ckp apa yang dia nak cakap..

=======================================9.24P.M===========

ku cuba ungkap tabir ini.. kisah antara kau dan aku.. terpisahkan oleh ruang dan waktu..meyudutkanmu meninggalkanku..
ku merasa telah kehilangan.. cintamu yang telah lama hilang.. kau pergi jauh kerana salahku.. yang tak pernah menganggap kamu ada..
asmara memisahkan kita..
mengingatkanku pd dirimu..
gelora mengingatku bahawa cintamu telah merasuk jiwaku..
sejujurnya ku tak bisa hidup tanpa ada kamu aku gila..
seandainya kamu bisa mengulang kembali lagi cinta kita..takkan ku sia2 kan kamu lagi :(

::::::::: in a sad mood:::::::::

rasa sedey giler saat nie..dengar lagu firman - kehilangan ni nak dekat 39 kali... uwaaa.... kehilangan tak semestinya untuk kekasih... tapi pada insan yang ku gelar kawan...


READ MORE - hurt......


2
Komen

:: Frenz @ Office ::



































kat office... nadea pun ada kawan juger.. kawan yang banyak membantu nadea dalam pelbagai perkara... yang sudi mengajar nadea.. yang membantu nadea di kala stress...
time ada waktu terluang kami akan lepak2 ke kaoke~~lepak kat t.c~~jalan2 kat mall dan macam2... waktu bekerja bekerja tak pernah rasa tegang dengan adanya officemate mcam mereka....
buat mid , kak adda , hana , kak diyah , kak ayu , and kak ct.. ur the best ....
(semua ni termasuk saya adalah kakitangan hq)~~ tak luper juga semua semua teman2 di setiap cawangan.. u all also my frenz... tq.... muah... buat echah..murnie..najlaa..awien...kak wan...hasiah..sumaiyah...member2 kat cawangan jhr...tak luper jugak lah kat u guys.. kak dila, kak ijah, kak jamaliyah dan beberapa lagi teman2 sekerja yang tak dpt diusulkan namanya..wakakaka.. apa punya ayat ntah.. hehehe....
~so nadea nak letak lah pic2 mereka kat sini sebagai memory kita bersama~

p/s : tak dapat nak isi banyak lagi.... nnt lah sebab mata dah ngantuk sangat tambah2 line broadband nie..sangat terukk.... so... tunggu ea..nnt nadea masukkan lagi gambar korang semua yang happening ..... ok daaa~~~~~~~



READ MORE - :: Frenz @ Office ::

























Sekarang tepat pukul 3.oo pagi... hurmm.... mata tak dapat nak tidoo... tak tahu nak buat apa... duk depan blog nie.. hurmm...pk punya pk..masih takda langsung idea...

kadang2 terpk kenapa?? kenapa gatal sangat nak wat semua nie?? buang masa ker?? ntah..mungkin ini lah kot satu2nya cara untuk hilangkan rasa bosan kalau tak leh tidoo...

dalam post yang sebelum nie... nadea ada kenalkan dengan beberapa orang kawan nadea dalam irc.kampungchat kan... hurmm... mereka semua best giler.. friendly n happening.. walau kadang2 pening ngan semua nie... hehehe.. dalam dunia irc sebenarnya banyak gak konfliknyer... nampak jer mcm takda paper... just chatting.. tp bile ada prob.. huh!! nak setel ngan mereka semua nie lagi susah..hahaha....

lawak biler dikenang......

mencari teman memang senang....
tetapi mencari teman yang setia amat susah...
umpama mencari jarum dirumput yang kering....

=============the end================


READ MORE -


 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A