M.N ON9 SHOP

Service & Produk Dijual oleh Misz Nadea
Hubungi 012 9900254 Untuk Pertanyaan

:: Frenz @ Office ::



































kat office... nadea pun ada kawan juger.. kawan yang banyak membantu nadea dalam pelbagai perkara... yang sudi mengajar nadea.. yang membantu nadea di kala stress...
time ada waktu terluang kami akan lepak2 ke kaoke~~lepak kat t.c~~jalan2 kat mall dan macam2... waktu bekerja bekerja tak pernah rasa tegang dengan adanya officemate mcam mereka....
buat mid , kak adda , hana , kak diyah , kak ayu , and kak ct.. ur the best ....
(semua ni termasuk saya adalah kakitangan hq)~~ tak luper juga semua semua teman2 di setiap cawangan.. u all also my frenz... tq.... muah... buat echah..murnie..najlaa..awien...kak wan...hasiah..sumaiyah...member2 kat cawangan jhr...tak luper jugak lah kat u guys.. kak dila, kak ijah, kak jamaliyah dan beberapa lagi teman2 sekerja yang tak dpt diusulkan namanya..wakakaka.. apa punya ayat ntah.. hehehe....
~so nadea nak letak lah pic2 mereka kat sini sebagai memory kita bersama~

p/s : tak dapat nak isi banyak lagi.... nnt lah sebab mata dah ngantuk sangat tambah2 line broadband nie..sangat terukk.... so... tunggu ea..nnt nadea masukkan lagi gambar korang semua yang happening ..... ok daaa~~~~~~~


























Sekarang tepat pukul 3.oo pagi... hurmm.... mata tak dapat nak tidoo... tak tahu nak buat apa... duk depan blog nie.. hurmm...pk punya pk..masih takda langsung idea...

kadang2 terpk kenapa?? kenapa gatal sangat nak wat semua nie?? buang masa ker?? ntah..mungkin ini lah kot satu2nya cara untuk hilangkan rasa bosan kalau tak leh tidoo...

dalam post yang sebelum nie... nadea ada kenalkan dengan beberapa orang kawan nadea dalam irc.kampungchat kan... hurmm... mereka semua best giler.. friendly n happening.. walau kadang2 pening ngan semua nie... hehehe.. dalam dunia irc sebenarnya banyak gak konfliknyer... nampak jer mcm takda paper... just chatting.. tp bile ada prob.. huh!! nak setel ngan mereka semua nie lagi susah..hahaha....

lawak biler dikenang......

mencari teman memang senang....
tetapi mencari teman yang setia amat susah...
umpama mencari jarum dirumput yang kering....

=============the end================