FRIENDSHIP NEVER END

1
Komen

ermm!~

uwaA!!~ malang tul!!~ esok dah lah ada kelas.. kat shah alam.. malam nie nak bertolak!` bangun kul 2 pagi tadi!` uwaa!!~ bibir bengkak sebelah.. serangga apa lah agak nyer yang ggit bibirku ni!!` mcm na nak p kelas esok.. mama n abah pun duk gelak2 ni kan plak org len!~ sementara menunggu malam nak p sana!` dah janji ngan kawan nak p kuar!` uwa~~ terpaksa lah kuar sambil tutup mulut.. tapi kalau nak men bowling n kaoke mcm na? aduha!` huduh dan makin huduh lah aku nie :(
malam nie gerak p shah alam.. sampai sana tunggu kul10 kelas mula!` then sampai kul 6 lebih.. pastu gegas balik kuantan.. sampai mesti lewat malam!~ esok isnin dah kene p kerja! `uwa~!~ office start kul 8.30 aduhai!` mcm na nak manage masa nie supaya betul2 cukup :( mujur lah aku nie tak kuat tido.. sehari sejam dua jam pun dah cukup.. org kata tak cukup tdo leh kurus!~ tp aku nie!~ sama jerp chubby memanjang@~! hehe!~ mujur mata nietak macam panda!~ jhaaaha,.,. k lah nak siap2 p bandar. bayar bil letrik.. dah seminggu tangguh mama suh bayar.. hakhakhak.. maklum lah nak minta tolong office boy dia bz memanjang :( akhirnya kene bayar sendiri.. k lah.. bye bye seme :D


1 ciuman:

 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A