Follow my blog with Bloglovin

FRIENDSHIP NEVER END

4
Komen

My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari


Hai,!
**********~**********

Setiap di antara kita pasti ada 'Secret Wish' masing-masing, bukan?

Jadi, apakah 'Secret Wish' saya?

Jom kita kongsi bersama :)

hahahahha!!~ sesuke ati edit ayat ni
jom kiter usha syarat2 nyer :




 
Syarat-syarat untuk menyertai 'My Secret Wish Contest' ini adalah;



1. Like fan page Almari Si Pari-Pari. [ Done ]
2. Buat entri bertajuk My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari dan dalam entri tersebut, nyatakan perfume kegemaran anda atau perfume yang anda inginkan serta sebab-sebabnya..
3. Lamirkan banner kontes ini pada entri anda dan link kan ia ke URL entri ini [ Done ]

4. Letakkan banner tersebut pada side bar blog anda dan link kan ia ke URL blog Almari Si-Pari-Pari.
5. Setelah selesai melakukan ketiga-tiga syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.

6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing-masing.
7. Jika kontes ini kurang mendapat sambutan, Almari Si Pari-Pari akan menyediakan satu hadiah sahaja dan jika ia sebaliknya, Almari Si Pari-Pari tidak akan teragak-agak untuk menambah bilangannya.

8. Tarikh tutup kontes ini masih belum ditetapkan lagi dan SELAMAT MENCUBA



hahahhaha!!~ :D siap copy lagi syarat2


banyak kan minyak wangi yang da kat dunia nie.. hehe tp ni lah my fav :P



haaa!!` this is my fav perfume... hahaha!!~  kalau pakai kene jimat2... tp tak putus lah... suke sangat yang nie..sebenarnye suke yang lagi femes n wangi.. tp yang ni lah pilihan ideal untukku.. hahaha!!~

y i like this?

1. giler!!~ i really like their Aroma.. especially rasa aroma madu yang sweet bangat. rasa elegant beb.. hehe..

2. bau dia very similar to Guess by marciano ...

3. long lasting and powdery

sebenarnya mungkin ada yang tak berapa suke ngan wangian nie.. tp tulah.. pada nad nie jer yang leh digambarkan kenapa nad suke...

sophisticated, exceptional, elegant, sensual.. mmmmm :) :) :) an absolute must have for an refined woman..

p/s : kalau lah saya menang contest nie.. mungkin sy dapat cube minyak wangi lain kan?? hehe.. nak gak perubahan..walau org dah tahu ni bau Nadea... hehe.. Ingat Idole d` Armani Ingat Misz Nadea :P

ok lah bye :P tak yah tag sapa2 kn? muuaxx !










4 ciuman:

 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A