M.N ON9 SHOP

Service & Produk Dijual oleh Misz Nadea
Hubungi 012 9900254 Untuk Pertanyaan

Segmen Kereta Tempatan Pilihan Saya.

                                                Segmen Kereta tempatan Pilihan Anda
hai!!~ :D assalamualaikum semua...

wow!!~ ari ni nad nak join segmen terbaru dari FS.. hehe FS je lah ea.. nama nyer panjang plak nak ngeja... hehe... untuk yg tak tahu, Fs ni adalah singkatan untuk nama.... opss.. nah cari kat pic ni..nnt korang tau lah sapa nama dia.. hehe :P






okey.. so meh kiter review sikit syarat2 dia...

4) Gunakan kreativiti anda untuk mengulas lebih lanjut mengapa anda pilih kereta tersebut

5) Paling penting adalah kereta pilihan anda mesti la produk tempatan Malaysia, dan bukan produk tempatan Germany ataupun tempatan Jepun.. ngeh

6) Tinggalkan link entri anda diruangan komen entri ni.
so no 1, 2 dan 3 korang baca sendiri lah kat  Segmen Kereta tempatan Pilihan Anda hahahah!!~ Ganjarannya ?? ahahaha... ni dier :

Ganjarannya :
Macam yang aku bagitau kat awal entri tadi. 2 orang yang bertuah aku akan letakkan banner 125×125 di bahagian iklan esklusif aku.
ganjanranyer :( best tp tau takkan menang...takpalah nad cube je lah.. kalau menang seronok rasa sebab leh tepek banner kat blog dak femes nie.. :) kalau tak menang seronok gak sebab dah join segmen ni.. hehe :P

okey jom nad straigh to the point...
untuk pengetahuan korang... nad mang suke bebenor Satria Neo.. sangat2 suke.. dan ea lah sesuai ngan saat remaja nad ni yang rasa sukekan mende yang sporty2 ni.. sporty ker? haha!~ ntah rasa smart jep.. design... speed.. semelah mang best.. semasa nak beli mcm2 berlaku.. kere rejek dari bank lah..masalh guarantor lah.. lesen lah... deposit dan macam2.. sampai rasa frust n nak tukar ke viva...

macam2 dengar.. keburukan pasal kete tu.. tp.. nad nak jugak... konfiden diri pun lebih terselah hehe.. tambah2 bile join group2 Neo :P ahahaha!!~ tapi... tapi dan tapi ada keburukan plak.. ealah pintu dua kan.. kecik plak tuh... untuk single mcm nad boleh tp dah kawen nie kene pk dua tiga kali lah ea..

pada nad.. Neo ni mang best...
korang nengok nie... mana yang tak smart kan?? hehe.. nak upload kete sendiri :( tak leh plak.. wat entry ni kat opis haha!!~ hebat tak??

                                        Segmen Kereta tempatan Pilihan Anda

so ni lah kete yang nad ingin n miliki.... tp skrg nad dah berubah alih... :( nad nak beli PROTON INSPIRA..... mcm na nie... hehe,, giler kan.. tak sanggup pakai kete dua pintu dah... tp Inspira ni mahal..cume berminat lah dia nyer reka bentuk.. perghh!!~ kembar lancer tu... nak beli kete luar negara tak berduit plak.. haha!!~ pergh kena plak warna meraah!!~ lalu plak sebelah kete Neo Fs yang ada stickers nama dia.. perghh!~ tinggal asap lah jawapnyer...




cun kan!!~ :D

 perghh!!~ belakang dier... semaaaatt betul lah...

Lancer nyer blakang..
Seperti Lancer EX, yang Inspira memakai roda 16-inch dengan 205/60 getah. Design Rim dia jauh lebih smart.. Ada strip chrome di tepi bawah boot, seperti pada Lancer EX.

kelebihan lain :

■ Cruise kawalan (dengan switch kemudi-mount)

■ Column-dipasang paddle shift kawalan

■ automatik kawalan iklim

■ Auto headlamp dan sensor hujan.

■ Body kit dan spoiler belakang.

■ Kulit kerusi dan door trim finishing (1.8 versi yang masuk kain)

■ Sebuah sistem navigasi GPS.


hahahha!!~ nie jer yang  leh nak letak kat sini..takda idea dah nie.. so skrg.. uwaa!!~ taknak Neo nie dh.. nak inspira plakkk...tp............. harga neo kalau jual balik murah..uwaa!!!~ Mcm na nie... :(
erkk.... bile baca balik rasa buat entry pasal inspira plak..bukan nyer masuk contest adess..apa daaa!!~ hehe.. k lah makasehh kat FS sebab wat air liur ni meleleh nak kat Inspira nie...

wattcchhaaa!!~  nah amik nie... hehe.... sekian...

nak tag REMAJA POWER lah..


p/s : sebarang kesalahan bahasa..maaf sangat mungkin tak terperasan ... jangan glak
Post a Comment