FRIENDSHIP NEVER END

10
Komen

#Rileks Community


okey.. now nad taknak merepek panjang2 lebar.. nad kat sini nak memperkenalkan kat korang 1 forum rileks yang baru saja di lancarkan. 


laman ini adalah satu tempat bagi anda yang inginkan satu komuniti yang rileks dan juga sempoi... selain tujuan sebenar dia untuk mengumpulkan sesama kite.. pelbagai lagi yang menarik ada disini selain dari berkongsi ilmu antara satu sama lain..

disini juga saya selaku supporter di rc.my ingin menjemput anda semua.. especially kepada para blogger , fesbuker , tweeter , para peniaga online , para pembeli  dan semua pengguna2 biasa mahupun luar biasa untuk bersama dengan kami memeriah kan komuniti rileks ini dengan mendaftar sekarang semestinya hanya di Rileks Community .

kelebihan sistem forum ini anda boleh ketahui dengan membaca -->  sistem 2012




design nye yang mantop :D


ala2 fesbuk dan semestinye mesra pengguna :D

so kalau anda nak tahu tentang rc.my ni jemputlah ke sana :D  kemudian anda akan merasai sendiri kenikmatanya.. wkwkwkwkkw!! :P


okey kat sini beberapa link untuk anda jenguk :D

1. Cara Mendaftar 
2. RileksCommunity
3. RileksFM
4. Manga Online
4. Games Online
5. Image Uploder
6. Url Shortener
7. Page Rilekscommunity
8. Page RileksFM
9. Group Rilekscommunity


okeylah seterusnya hasil keluaran Rileks Community adalah RileksFM ..

Semestinya tujuannya adalah untuk mengeratkan silaturahim antara anda semua ngan komuniti2 Rileks ... Terdiri dari pada barisan deejay2 yang sempoi dan rileks semestinya akan menghiburkan anda semua.. :)

hahaha... So nad salah seorang deejay sana.. jadi meh lah support nad.. mesti korang dah lama tak dengar sore nad kan.. wkwkwkwkkwkw (perasan) ...

So, kepada yang nak dengar radio rileksfm ni .. mudah jep.. klik je link --->  RileksFM n kat situ anda pasti terhibur...



yang paling best anda leh join kami team2 rileksfm di cenel rasmi kami.. just klik je bahagian IRC Chat n anda leh je join kami.. simple je... masukkan nick anda n click CONNECT n CHAT :D



... ehehe.. ni lah serba ringkas yang nad dapat cite kat korang.. now.. nad sekali lagi menjemput korang dan sesungguhnya kedatangan korang amat lah nad n kami di rileks community hargai :)  

Salam perkenalan dari :- )


n semua rakan2 dari




10 ciuman:

 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A