Follow my blog with Bloglovin
2
Komen

isi hati







READ MORE - isi hati


1
Komen

Contest Crazy Love




huhu!!~ ni 1st time nad join mende alah nie... contest2 hehe for kaki blog ea? xtually nad b4 nie tak tahu pun ada mende2 semua nie!~ tp bile dah addict ngan blog nie..automatik tertarik menilik contest2 yang ada!~ tp masih lagi takut nak sertai sebab tak pandai sangat :( tp haha!!~ secara tiber2.. ekeke!~ rasa teringin lak nak sertai Contest Crazy Love ini yang di disediakan oleh cik aYnie kiter... hehehe!!~ nad cube dulu!!~ harap2 menang!` ekekek!!~ okey2 tanpa buang masa.. kita nengok balik syarat2 dier.. jap2 nak copy jap!~ untuk korang baca!~ jap yerkk!!~



Wew!!~Okey!!~ nie dier syarat2nyer :-



1.mesti la ade blog ye tak....kalau xde mcm ne nak join tol x???
n for malaysian blogger only
hihihii...

2.korang mesti jadi FOllOWER tuan punyer blog nie dulu...AYNIE
kalau x jd follower pun blh la...p kalau terlepas in4mation jgn ngamuk plak ek...

3.korang mesti la ambik banner kat atas tu letakkan kat entry korang n jgn lupe letak kat
sidebar jugak tau n pastikan link terus ke blog tuan punyer kontest nie...wajib tau =)

4. korang post kan la LINK entry korang yg dah lengkap tu kat komen bwh entry nie ek...
then i akan survey tgk..n i kan postkan komen kat entry korang
tu maksud nyer korang dh layak la..
hihi...
5.tag kan 3 org kawan anda n pastikan diaorg tau...=)

::::::::::HADIAH::::::::
hadiah akan diberikan kepada 3org PEMENANG jer ekk..
hadiah ape??
hihihi....secret n gerenty menarik punyer..



Wew!!~Okey!!~ dah baca syarat2 dia kan??? so.. ni lah dier... pic love yang telah nad hasilkan.. hehehe!~ takda lah special sangat tp kira okey lah kan..hehehe... !!~ :D






Wew!!~Okey!!~ setel tang isi gambar now kene tag 2 orang lak!~ adess... sapa erkk!!~ haaaa!!~ saya tahu!~ hehehehe!~!!~



Wew!!~Okey!!~ nielah dier insan2 terpilih berkenaan :-




DieaBella




Wew!!~Okey!!~ dan tak lupa jugak kepada nie ha si cute cik Aynie kiter nie!!~ merangkap tuan punyer contest!~ hhehehe!~!~









READ MORE - Contest Crazy Love


0
Komen

My 1st Award!!~


hehehe!~ sernoknyer dapat award pertama!~ kikiki!~ kelakar pun ada..tp tq so much Aynie.. coz give me that award.. heehe...

nengok ni.. chumel kann!~ hehehe... award nie sebab nad jadi follower dia yang ke 196.. ekek...ramainyer dia nyer follower... mau tak nyer..blog dia cantiAdd Imagek kan... korang p lah intai blog dia... hehe.. sweet mcm orgnyer..

btw.. nad hargai sangat.. thanks Aynie... for this award :D





READ MORE - My 1st Award!!~


ermm!~ adess... busan lak rasa malam nie!~ nak wat pe tak tahu.. upload lah satu2 pic nie.. adess..!~ korang pernah tak men mirc melalui mibbit?? so kalau korang lum pernah .. nad nak ajak korang join lah... tp...!~ kalau taknak pun takpa :) cube klik link nie.. http://www.sakoz.org/live/ atau yang ni ker http://zerochat.tk/­ ­ ... hehhee... try lah.. kalau sudi.. kalau taknak takpa.. adess.. malam nie rasa mcm sedeyy bangat tp.. ermm!~ dengar lak lagu ukays - pahit akan manis akhirnya... ea ker?? pahit bukan pahit selamanya ker? mana leh manis!~ uwaa!~
READ MORE -


0
Komen

haiii!~ salam maghrib!~


hehe.. erkk!~ jangan pk bukan2.. alhamdullilah baru jep selesai solat maghrib nie!~ terus on9.. hehehe..nengok blog.. tibe2 teringat plak yang mana baru ni adalah cube appplication kat fb!~ adalah plak diary sepanjang tahun!~ aku pun cube lah!~ perghh!~ tak sangka dia leh mengamit kenangan lalu!~ nad nak masukkan satu persatu helaian tu mcm tak reti plak.. jadi nak kasi link album fb jerp lah ea.. kot2 ada yang nak nengok2ker.. hehehe!~ ~ (mcm korang ingin nengok kang!~ ) hehehe.... tp takpalah just sharing jerp!~ tul tak?? kat bawah nie nad paste kan link album tuh.. jap erkkk!~ korang klik jer la klau nak nengok!~ dah klik jangan lupa lak add my fb!~ heheehe :D


http://www.facebook.com/album.php?aid=271768&id=632827431&l=10f20be1b

p/s nie yang tahun 2010... 2009 pun leh jugak.. hehehe..tp malas nak kasi link dia lah... :D


bawah nie nad paste kan link album tuh.. jap erkkk!~ korang klik jer la klau nak nengok!~ dah klik
pastu kan...nad nie nak lah jemput korang join page nad... hehehe!~ ala!~ page yang kat facebook tu.. nama page tuh nadea@#4ufrenz ...


http://www.facebook.com/pages/Nadea4ufrenz/148669698497919



tak tahu betul ke tak link yang nad share ni.. hehe.. maklum lah bodoh sikit lam ilmu2 i.t nie.. hehehehe..!~ kalau betul sampai lah korang ke tempat ku.. kalau tak.. baca je lah mende alah nie.. hkhikhikhi!~ adess... apa erk nak sharing lagi?? ermm!!~ pk2 jap.. nnt nad post lagi!~ maklumlah tak pandai nak mengarang2 nie!~ walaupun masa spm bahasa melayu dapa A1 (erkk!~ adesss poyo) ...



READ MORE - haiii!~ salam maghrib!~


6
Komen

haii korang

Huhuhu!!~ selamat hari khamis!~ wink2.. hehe.. hari ni kat office sibuk sangat tp… still lagi sempat spend masa tuk jenguk2 blog… jadi addict lak ngan blog nie.. hehe.. dulu layan mirc.. mcm org giler duk ngadap irc.. mujur lah tak macam kawan2 nad yang lain..sampai bertahun2,, nad nie baru jep men bulan 4 ari tu pun dia nyer kesan betul2 menyakitkan ati.. tp Alhamdullilah lah sejak cube jauhi mirc dan dekati blog nie rasa seronok sangat.. terima kasih kepada kawan2 n kaki2 blog yang membuatkan nadea rasa seronok sangat.. baca entri2 korang.. ada yang suka ada yang duka.. nad pk nad jerp yg sentiasa bersdih tp sbnrnya ada lagin insan2 lain yang sedang bersedih.. bagi yang ngah hapy… nad dapat rasai kegembiraan korang semua!~ bile tengok blog2 korang yang cantik2 tuh.. smangat nak belajar mencantikkan blog berkobar2.. tp ;( sebab bile time nak cantikkan blog..blog nad mesti lagging.. tak mcm korang nyer blog.. hehe.. nad nie suke nengok blog2 korang jadi korang lau ada tunjuk ajar silalah2 lah ea… terima kasih kepada korang kerana sudi jenguk blog nie.. kalau nak keep in touch lagi.. meh lah join facebook nadea atau like jep page #nadea@4ufrenz kat fb… mana tahu kiter leh lagi keep in touch kan… ermm… bz dah nie.. nnt sambung lagi k… slama saying buat korang dari Saya ----
Miszz Nadea
READ MORE - haii korang


1
Komen

heheh!!~

rasa seronok sangat bile nengok kawan2 ramai yang kunjungi blog sya..
betul kata orang bile kita menghulurkan persahabatan
mesti ada yang akan menyambutnya..
time kasih.. kawan2.. sy ni dak baru lam hal3 ni..
so nak minta kat semua teman2 kalau ada
tunjuk ajar. tips ke.. apa ker? sharing2 lah ea..
terubat rasa ati nie yang sedey... :(
READ MORE - heheh!!~


0
Komen

kimia!!~


Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua
bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita
Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I love you
Kau cairkan hatiku BahagiaKu rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu

READ MORE - kimia!!~


0
Komen

teman2 office ku!!~

<--- makan2
<--- sy tiada disini..ngah snap pic :(

<--- di hq


<--- Kak ayu. k diyah N mid di kluang



<--- antara staf2 caw. kluang

hehehe!!~ saja jer gatal2 nak masukkan gambar kawan2 kat office nie...
chumel2 kan :D


READ MORE - teman2 office ku!!~


0
Komen

yuehuee!!~

hai semua!~ thanks sudi jejalan n follow myblog.. malam nie.. nadea keudara.. men dj .. so kepada semua kawan2.. jangan lupa.. kunjungi blog nadea jam 11 malam ni k....
terima kasih pada yang sudi follow blog nadea.. salam persahabatan buat korang :D
READ MORE - yuehuee!!~


0
Komen

selamat pagi semua!!~



haii!~ heehhe.. lamanya tak update blog nie.. hihhikhikhi... dah setahun.. dari tahun 2010 now dah 2011.. hehehe.. takdalah.. baru jerp kan.. so..emmm.. apa erk nak dicelotehkan disini ari nie.. banyak sangat mende yang nak di share kan.. tp... sebelum tuh.. nad nak ucapkan selamat tahun baru buat semua..semoga tahun 2011 nie menjadikan kita semua lebih berjaya dan matang seadanya.. hehe.. so? mcm na ngan azam korang??



p/s : taknak la mcm ni... uwaa!!~ nak mcm pic yg bawah tuhh!!~ :P

nak bicara pasal azam nie.. adess.. susahh.. susah sangat nak capai azam nie kan.. azam nad yang lama dah berazam.. errkk ayat apa nie.. hehe.. adalah nak kuruskan badan... nak macam tiang lampu.. hehehe.. boleh ker? tak suke lah chubby2 nie... tp... susah.. tak makan sebulan pun masih mcm nie. yang turunnya berat badan. tp badan nie!!~ aduhaii.. susah tul! ~so kali nie ..azam 2011 malas nak berazam mcm tuh lagi..kiranya kurus ni nak letak belakang sekali.. hehe.. bior lah chubby mcm ne pun.. yang penting berat terkawal.. jangan sampai dipanggil gemuk atau obes sudah lah kan. hehehe....!!~









hehe.. agak2nya kan..memerlukan tahun bile untuk azam ku nak jadi mcm nie tercapai? hakhakhak!!~ poyo betull.. oleh sebab itu.. terpaksalah ubah azam untuk tahun nie.. hikhkhik... azam tahun nie adalah nak jadi insan yang dapat membahagikan masa dia sebaik mungkin.. mana masa nak kerja..masa nak study..masa nak berhiburan dan macam2.. boleh ker azam mcm nie? aduhaii.. susah nak berazam nie... tp insyaallah akan cube merealisasikannya....
READ MORE - selamat pagi semua!!~


 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A