Follow my blog with Bloglovin
20
Komen

MAAFKAN AKU WAHAI SEMUA BLOGGER - RAMAI HATERS DARI KAWAN


Terlebih dahulu nad nak minta maaf atas entry nie.. ni bukan untuk raih simpati..bukan untuk hentam sesapa..bukan untuk apa2...anggaplah ni luahan terakhir nad.. luahan terakhir nad supaya apa yang terbuku..terpendam..terasa di dalam ati ni dapat dilepaskan... DIGI WWWOW AWARDS... arghh!!~ mende tuh bukan mengeratkan antara satu sama lain..tp..mende tuh meramaikan musuh nad..seyes!!~ seyess!!~ nad tak terniat pun nak lawan sapa2... nad usaha...usaha nak naikan ranking..tp nad lupa..nad leh menjatuhkan org... nad bukan nak populariti..bukan..nad tak kisah kalau org tak kenal nad..sebab nad ni tak layak dikenali...

perlu ke entry ni dibuat?? perlu ke luahan murahan ni dibuat?? perlu ker?? layak ke nad? itu persoalannyer..

READ MORE - MAAFKAN AKU WAHAI SEMUA BLOGGER - RAMAI HATERS DARI KAWAN


5
Komen

dapat rm50 bile kutuk Amal


okey..kontest seterusnya yang nad nak join adalah kontest dari nuramal...
hehhee...wow..tak tahu lah leh menang ke tak kan..ermm :( harap2 menang..ea tak?

okey... sapa2 nak tahu pasal syarat2 dia atau tentang dia just klik je nama --->  Nuramal

so kiter teruskan... kutuk mengutuk... hahahah..siap lah kau... :P

READ MORE - dapat rm50 bile kutuk Amal


6
Komen

Contest Blog Saya Smart


chumel pic ni kan?? hehe..tadi aku p lah blogwalking..kahkahkah...bosan kan duk umah sorang2..bf takda..so p lah jalan2 kat blog..jumpe lah blog dak chumel ni.. dia buat contest lah.. hehehe... nak joinl ah..

nengok peserta mak aihh..ramainye..takpalah..masuk je lah ea :D

okey.. jom kita nengok syarat2nya :p

READ MORE - Contest Blog Saya Smart


8
Komen

Kawan punya pasal

Kawan?? apa tuh kawan?? ermm... kawan meh sini aku nak share yang korang... apa tu kawan... hahahah :D

View Image

best kalau ada kawan baik..dan terbaaaaaaaaaaaaaaaaekkkkk... tp tu lah... kawan kan... ermmm....
READ MORE - Kawan punya pasal


2
Komen

Bicara Tentang Kentut

hahaha... tak senonohkan tajuk entry aku kali nie.. hehe.. aku nak share ngan korang beberapa karakter orang yg kita leh kenal melalui KENTUT ...... hahaha..jom kita baca korang jenis yang mcm na...

View Image


READ MORE - Bicara Tentang Kentut


5
Komen

Penyakit hati menyerang

hati yang terluka tetapi tak berdarah adalah suatu penyakit yang  amat  ditakuti.


View Image

keadaan ini berlaku bukanlah disebabkan  terkena pisau atau  kapak sebalik nya,dikecewakan oleh seseorang  contohnya balak atau pun lebih  afdal digelar buaya darat.buaya  darat hanya mencari pasangan atas darat tau  bukan dalam air.
READ MORE - Penyakit hati menyerang


8
Komen

hahaha...kelakar betul

ngah kemas2 bilik terjumpalah pandrive lama..masa study2 dulu..ada plak..beberapa citer yang kelakar dalam tu..nak share lah ngan korang... hehe ... ..aku tak ingat plak dari sapa aku amik..tp ada lam pandrive aku...  so jom kita terjag citer lawak nie... sambil minum nescafe ais...

READ MORE - hahaha...kelakar betul


4
Komen

Perhargaan Buat Geng Bcr

Ccakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!~ hehehehe... sukenyer aku ari nie.. eh eh takdalah tak suke pun..just bosan jerp.. hehe.. korang nengok aku nyer entry title.. nampak tak? tak nampak?? ce nengok betul2.. adess.. kuk kang..main2 plak ea.. hehe.. okey kalau korang nengok tajuk tuh aku kali ni nak lah buat perhargaan sikit kat geng2 BCr ni ... kenapa??? kenapa??? adess ko tanya lagi kenapa?? suke ati aku lah..saja mengedik nak buat.. asal?? ko tak puas ati? ha??????? erkk.. relexx2 nadea..jangan emo.. kahkah kah.....


READ MORE - Perhargaan Buat Geng Bcr


1
Komen

1 mei yang membosankan

aduhaiii... bosannya lah arini..tak tahu nak wat pe..sorang2 kat umah.. nak kuar malas..nak tido bosan.. nak nengok tv tak syokk..online takda paper... aduhaiiiii... tp nak tak nak..kene lah duk ngadap lappy nie mcm biasa..cume tak tahu asal aku bosan bebenor ari nie.. ermm,,,,

pas bangun aku kemas..basuh baju.kemas rumah..basuh pinggan..masak... ari makan sotong goreng tepung bersama tauhu telur.. wahh..mam ngan sos cili n nasi goreng cina..maveleeess... nyummyy...


READ MORE - 1 mei yang membosankan


 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A