Follow my blog with Bloglovin
27
Komen

BCR Kontest: Kamilah Geng BCR




okey!!` erm.. haha!!~! nad join contest ni..sebab ada beberapa member yang sudi tag nad.. hehe!!~ :D terharu..

errmm!!~ apa yerk nak diceritakan pasal BCR ni.. hahaha!!~ :D bagi korang yang tak tahu apa itu BCR.. seyesly nad ckp...korang memang rugi!!~ memang rugi!!~ kenapa?? hahaha!!~ :D

Adalah!!~: P

okey lah!!` jom kiter usha syarat2 dia apa ea..

READ MORE - BCR Kontest: Kamilah Geng BCR


5
Komen

Special Buat Lynn

Hai.. Assalam... wat per tuh?? ngah landing2 sambil berblogging ea?? esok cuti.. sebab ari agung kan? so per plan??? haha!!~:D  tadi duk ngadap blog sendiri.. pastu nengok lah kat followers tuh dah dekat 20 jam ada banyak tuh jerp :( 959.. eei.. geram rasa nak tolong je padam n jadikan 960.. hehe.. sbnrnya tak kisah pun folowers baper2 cume angka tuh je wat rasa geram.. haha!!~ :D


READ MORE - Special Buat Lynn


6
Komen

Pesanan Daripada !Suffer8zine Territory!

Assalam :D

hahaha!!~ wow!!~ terharu..mengharukan!!~ keliru!!~ tergaru!!~ seme ada... wakak!!~ :erk ada plak gelak mcm tuh.. kehkehkeh!!~ pengsan cenggini!!~ 

baru jep pas on call ngan suffer!!~ opss!!~ jangan bergosip!!~ just tanya dia pasal blog ni ha!!~ so alang2 dah ckp.. terkantoi lah yang nad ni bgtahu dia nak diet punya pasal tak sentuh nasi sampai nak parkinson!!~ so !!~ apa lagi!!~ ggrrr.... 

Tanpa berlengah lagi mulalah si suffer ni memberi nasihat kepada diriku ni.. Jangan buat kerja gile.. itulah katanya!!~ wakaka!!~ adess.. terkejut den kene mcm tuh...





READ MORE - Pesanan Daripada !Suffer8zine Territory!


12
Komen

Cita2 ku ingin jadi deejay!!~ Layak ker?


yuhu!!~ !~! hai... sy nadea!~ deejay nadea!~ ahhaa!~ okey!~ so hari ni!!~ my turns untuk hiburkan korang!~ well!!~  a lots of thanks nad nak ucapkan kat korang semua coz sudi spend masa untuk dengar nad deejay!~! cheeewaah!!~ gitu!!~ ahhaa!!~ :D [

[heheehe... kLu korang penah dengar nad deejay mesti korang pernah dgr trademark nad.. kejap ahhaa!~ kejap cheewah!!~ ookkeekk!! ] ye tak? 

READ MORE - Cita2 ku ingin jadi deejay!!~ Layak ker?


3
Komen

Lagu Best !!~ Sweetnyer


huh!!~ dimalam yang indah ini!!~ tibe2 teringat lagu kat rediO.. wat best gak!!~ lagu pe ea?? hehe ni dia!!` puas usha tajuk dia.. berjaya jugak!!~ yess!!~ so jom share :D

READ MORE - Lagu Best !!~ Sweetnyer


3
Komen

Perlu ker?

hai!!~ Assalamualaikum.. erm!!~ malam ni takleh tido plak..adess!!mungkin awal lagi kot... sebab selalu tido lewat.. ntah lah!~ rasa boring sangat!!~ memikirkan mcm2 yang perlu di tempuh dalam hidup nie!!` 

aku ingat baik aku conteng diari blog aku nie!~ ader gak pekdahnyer kan kan kan!!~ erkk!!~

ala!!~ takda org nak kata ea plak!!~ grrrr!!~ sedeh lah cenggini

----
----
----


aku lapa!~ itu lah yang bermain2 kat fikiran aku ni!!~ dah tiga ari tak sentuh nasi!~ aku rasa mcm dah mcm org Parkinson!!~ uwaa!!~ kenapa aku tak makan nasi!!~ sebab aku nak diet :(

READ MORE - Perlu ker?


 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A