Sahabat Blogger

Monday

BCR Kontest: Kamilah Geng BCR




okey!!` erm.. haha!!~! nad join contest ni..sebab ada beberapa member yang sudi tag nad.. hehe!!~ :D terharu..

errmm!!~ apa yerk nak diceritakan pasal BCR ni.. hahaha!!~ :D bagi korang yang tak tahu apa itu BCR.. seyesly nad ckp...korang memang rugi!!~ memang rugi!!~ kenapa?? hahaha!!~ :D

Adalah!!~: P

okey lah!!` jom kiter usha syarat2 dia apa ea..

Friday

Special Buat Lynn

Hai.. Assalam... wat per tuh?? ngah landing2 sambil berblogging ea?? esok cuti.. sebab ari agung kan? so per plan??? haha!!~:D  tadi duk ngadap blog sendiri.. pastu nengok lah kat followers tuh dah dekat 20 jam ada banyak tuh jerp :( 959.. eei.. geram rasa nak tolong je padam n jadikan 960.. hehe.. sbnrnya tak kisah pun folowers baper2 cume angka tuh je wat rasa geram.. haha!!~ :D


Pesanan Daripada !Suffer8zine Territory!

Assalam :D

hahaha!!~ wow!!~ terharu..mengharukan!!~ keliru!!~ tergaru!!~ seme ada... wakak!!~ :erk ada plak gelak mcm tuh.. kehkehkeh!!~ pengsan cenggini!!~ 

baru jep pas on call ngan suffer!!~ opss!!~ jangan bergosip!!~ just tanya dia pasal blog ni ha!!~ so alang2 dah ckp.. terkantoi lah yang nad ni bgtahu dia nak diet punya pasal tak sentuh nasi sampai nak parkinson!!~ so !!~ apa lagi!!~ ggrrr.... 

Tanpa berlengah lagi mulalah si suffer ni memberi nasihat kepada diriku ni.. Jangan buat kerja gile.. itulah katanya!!~ wakaka!!~ adess.. terkejut den kene mcm tuh...





Thursday

Cita2 ku ingin jadi deejay!!~ Layak ker?


yuhu!!~ !~! hai... sy nadea!~ deejay nadea!~ ahhaa!~ okey!~ so hari ni!!~ my turns untuk hiburkan korang!~ well!!~  a lots of thanks nad nak ucapkan kat korang semua coz sudi spend masa untuk dengar nad deejay!~! cheeewaah!!~ gitu!!~ ahhaa!!~ :D [

[heheehe... kLu korang penah dengar nad deejay mesti korang pernah dgr trademark nad.. kejap ahhaa!~ kejap cheewah!!~ ookkeekk!! ] ye tak? 

Lagu Best !!~ Sweetnyer


huh!!~ dimalam yang indah ini!!~ tibe2 teringat lagu kat rediO.. wat best gak!!~ lagu pe ea?? hehe ni dia!!` puas usha tajuk dia.. berjaya jugak!!~ yess!!~ so jom share :D

Perlu ker?

hai!!~ Assalamualaikum.. erm!!~ malam ni takleh tido plak..adess!!mungkin awal lagi kot... sebab selalu tido lewat.. ntah lah!~ rasa boring sangat!!~ memikirkan mcm2 yang perlu di tempuh dalam hidup nie!!` 

aku ingat baik aku conteng diari blog aku nie!~ ader gak pekdahnyer kan kan kan!!~ erkk!!~

ala!!~ takda org nak kata ea plak!!~ grrrr!!~ sedeh lah cenggini

----
----
----


aku lapa!~ itu lah yang bermain2 kat fikiran aku ni!!~ dah tiga ari tak sentuh nasi!~ aku rasa mcm dah mcm org Parkinson!!~ uwaa!!~ kenapa aku tak makan nasi!!~ sebab aku nak diet :(

 
Header Background Designed by Freepik