M.N ON9 SHOP

Service & Produk Dijual oleh Misz Nadea
Hubungi 012 9900254 Untuk Pertanyaan

Apabila Pandangan Orang Diambil Kira

Selamat malam semua..wah masih berjaga lagi ea.. hehehe.. oke lah..actually simple entry pagi ni nad buat... just nak inform yang nad dah rombak blog nad.. hehehe



trima kasih kepada rakan2 blogger yang lain. yang banyak bagi pandangan dan komen pada blog nad.. hehe.. satu kelemahan nad nad ni tak berani pada diri sendiri..aishh..asik ikut ckp org jerp.. tak tetap pendirian..erkk..takdalah tak tetap pendirian..just malas nak degil2.. orang dah kasi pandangan kita amik je lah ea.. hehe..

actually tadi siang nad baru post pasal entry ni  3 Chatbox

see malam ni nad dah ubah semua dah..hehehe... sebelum ni blog nad ada tiga chatbox.. hikhik..tamak.. adoiyai..sbnrnya bukan tamak..tp nad mang berniat nak letakkan di hadapan..1 nad support BCR satu lagi nad sapport chatbox Rilekscrew.. erm.. :((

tapi setelah ditendang sepak terajang..pk dan memikir sampai hang kepala ni..menda simple macam ni pun aish.. pk teruk2.. nad nad.... adoi la

keputusan telah dibuat dimana nad akan  buat satu page yang mana nad akan letak kedua2 chatbox ni.. eheh e :D mana chatbox tu nad campak skrg?? hhehehe...

so sapa nak join :D silalahh klik link kat bawah



==================================sekian===================================


kalau sesapa nak join group aku kat fb boleh lah join... 


salam sayang dari saya buat korang  :aduhai muahhh :)


Post a Comment