FRIENDSHIP NEVER END

8
Komen

Jom Chatting Di Twitter

Hai assalamualaikum.. apa khabar?  hehe.. actually ari ni bosan duk kat umah parents.. bosan tak bosan mana lah.. sebab sepanjang ari duk nonton astro jer.. hehe..

actually bila kat umah mama ni.mang nad akan habiskan masa tolong mama n nengok tv je la.. sebab lappy ni dah adik2 booking.. tab pun dibooking.. enset pun :( so nad ni takleh lah pegang apa2.. meke plak mesti akan tinggalkan tv tuk nad.. hehe so nad pun apa lagi..

kebetulan arini kondisi badan tak oke..sakit perot.. adoii lah.. sepanjang tahun ..ni lah kali pertama mengalami period pain paling teruk... uwaa!~ sakitt...

sedang duk jejalan2 blogwalking..nad singgah lah kat blog ni.. tuk pengetahuan korang nad mang suka duk lepak2 kat blog yang menceritakan tentang i.t.. apa2 je lah.. tak kisah..asal kaitan ngan komputer ke apa ke..nad mesti lepak.. for example blog ni.. ==> Muz  ( blog ni blog yg selalu nad stalk.. hehe kalau lah owner dia tau...) actually masa nad baca nad terpandang lah entry dia... yang mana dia kata kat twitter pun leh chat??

wow!~ nad baru tau. hehe... nice.. 

so nad pun cube lah folow.. jadi ke tak? adoii.. jadi laa.. korang cuba lh :D

pic ni nad amik dari blog beliau :)

best jugakk :D

hehehehe... 

korang cubalah..cara dia.. korang kene install satu software.. 
==> Klik Sini <==  pastu nnt korang ada nampak satu arahan yang dia suh install BONFIRE 

dah klik mende tuh korang install lah..pastu terus je bukak laman twitter korang..nnt nengok lah... korang nye kat bawah.. sama ada belah kiri ke belah kanan.. hehe... ala mcm chat fb tu lah :D


korang kene lah invite kawan2 korang..lau tak.. hahaha..bak kata Muz hangpa chat lah sorang2 :P

thanks Muz for this infomation n sorry sebab buat entry ni jugak 


8 ciuman:

 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A