Follow my blog with Bloglovin

FRIENDSHIP NEVER END

8
Komen

asal namanya sahabat



huhu.... ari ni aku sedih sangat..bukan sedih ngengada.. tp sedeih terharu.. aku dikurniakan sahabat2 yang baik. walaupun ada yang belum pernah bersua muka..tp persahabatan bertahun ngan mereka amatlah saya hargai selamanya..sbnrnya nad nak zz dah..sebab sahabat nad dah suh nad janji ngan dia tdo kul 11 paling lewat..nad ingat tp nad spend lebih sikit sebab xcited chat ngan bayam tanya pasal MCC.. hehehe...

sedih plak bile bayam post entry http://www.misznadea.com/2012/05/hati-kecewa-mengenangkan-malaysian.html  kat dalam Group MCC . hehe.. 

sebab baru nad tersedar yang nad tak makan ubat lagi..lupa.. hehe.. 

tadi siang pening sangat kepala..pastu skrg tak plak.. cume perot sakit..tp sebab dah biasa leh tahan je.. hehe..

dan malam ni nad leh tdo dengan tenang..sebab semuanya dah berjalan lancar.. semuanya telah berjaya.. MCC tuk kali pertama berjalan ngan jayanya.. next event kalau panjang umur nad pasti akan sertainya..insyaallah :)

walaupun di dunia nyata nad ramai kawan..tp mereka di alam maya sebenarnya lebih erat persahabatannya dari yang luar.. tu pada nad..tak tahu lah korang...

love u guys..moga hubungan persahabatan kita berkekalan.. dan sedih plak bila bayam doakan agar nad sihat dan smepat lagi dia kata dia dah anggap nad mcm adik dah..uwaa!!~ :(((  terharu..makaseh.. :(

sebelum tdo jom dgr lagu ni...

bff




 Persahabatan yang akrab tidak dapat dipisahkan melainkan kematian 
 bersahabatkah dengan orang yang suka membela kebenaran kerana dialah hiasan dikala kami senang dan perisai diwaktu kamu susah.




8 ciuman:

 

. Copyright © 2011 Special Thanks To : Mr.A