M.N ON9 SHOP

Service & Produk Dijual oleh Misz Nadea
Hubungi 012 9900254 Untuk Pertanyaan

lappy rosak

Huhu... Lapar.... Dari malam tadi tak mkn lagi.. Kebulur.. Ni lah padahnya duk sesorang.. Sabar je la..konon nk berdikari.. Ea tak.. Nk masak tak lrat.. Adoii....


Pening kepala tak kebah kebah... Esok ada apointment ngan doc.. Harap taulah sebab apa.. Berlarutan sangat dh ni..


Arini je beribu kali muntah... Umang aihh... Nama je aku taip beribu kali.. Tp ciput je.. Hehehe...


Cume nk menandakan kekerapan je.., wekss..


Aku kene hapykan diri aku...takleh stress nnt pwning makin truk,,


Aku frust ni..malam tadi nk makan ubat..nth mcm na cup air yg aku nk minum tu terlepas dr tangan... Abis lappy aku.. Aku ni terkejutla.. Last last..


Ermm...... Short trus dia nye screen.. Kecewa.. Pagi tadi aku bukak dia nyala tp last dia terpadam.. Susah ye ati aku...


Ni skrg...mujur ada galaxy tab ni..leh lah teman aku.. Uwa.. My lovely lappy..jangan lah rosak...


Now ngah gune hairdryer tu keringkan dia..

Harap dia sembuh...


Published with Blogger-droid v2.0.4
Post a Comment